Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu echipa din Doneţk

Antrenorul Mircea Lucescu, aflat pe lista posibililor selecţioneri ai României, după ce FRF i-a propus rezilierea contractului lui Victor Piţurcă, a semnat, vineri, prelungirea înţelegerii cu Şahtior Doneţk pentru încă doi ani, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu echipa din Doneţk

Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu echipa din Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele clubului, Rinat Ahmetov, şi antrenorul Mircea Lucescu au căzut de acord pentru continuarea colaborării. Rinat Ahmetov declasare după meciul cu Marseille că intenţionează să-i propună lui Lucescu să rămână la Doneţk. Anunţăm cu satisfacţie că Mircea Lucescu, cel mai de succes antrenor al echipei Şahtior, va continua munca aici. El a semnat un nou contract, valabil doi ani, care intră în vigoare de sâmbătă, 18 aprilie", a scris sursa citată.

Lucescu, care se află din mai 2004 la Doneţk, a reuşit să obţină cu Şahtior calificarea în semifinalele Cupei UEFA, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Olympique Marseille.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, s-a deplasat, miercuri, la Marsilia special pentru a-l convinge pe Lucescu să devină selecţioner al echipei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici