Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat, nu vrea să vorbesc mai mult acum

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu FC Porto, scor 2-2, că este foarte supărat şi a precizat că nu vrea să vorbească la cald, informează site-ul oficial al UEFA.

310 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat, nu vrea să vorbesc mai mult acum

Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat, nu vrea să vorbesc mai mult acum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eram foarte fericit înainte de finalul meciului, eram euforic. Apoi am primit două goluri. Sunt foarte supărat şi nu vreau să vorbesc mai mult acum", a spus Lucescu.

Tehnicianul formaţiei FC Porto, Julen Lopetegui, a afirmat că echipa sa merita să câştige partida cu Şahtior Doneţk: "Sunt încântat de performanţa noastră. Dacă vom continua pe acest drum, vom acumula multe puncte şi ne vom califica în faza următoare. Va trebui să câştigăm următorul meci pentru a ne consolida poziţia în grupă. Cred că meritam să câştigăm trei puncte în această seară, nu doar unul. Dar adversarii te pedepsesc dacă faci greşeli".

Formaţia Şahtior Doneţk, pregătită de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, marţi, scor 2-2 (0-0), partida susţinută pe teren propriu împotriva echipei portugheze FC Porto, contând pentru etapa a doua a Grupei H a Ligii Campionilor, după ce în minutul 89 conducea cu 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Alex Teixeira, în minutul 52, şi Luiz Adriano, în minutul 85, respectiv Jackson Martinez '89 penalti şi '90+4.

Clasamentul Grupei H este următorul: 1. FC Porto - 4 puncte, 2. BATE Borisov - 3 puncte, 3. Şahtior Doneţk - 2 puncte, 4. Athletic Bilbao - 1 punct.

În etapa a treia, care se va disputa la 21 octombrie, se vor disputa partidele BATE Borisov - Şahtior Doneţk şi FC Porto - Athletic Bilbao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici