Mircea Lucescu, variantă de rezervă la Galatasaray

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, ar putea reveni la formaţia Galatasaray Istanbul, cu care ar urma să semneze un contract pe trei ani, în cazul în care noul preşedinte al clubului, Adnan Polat, nu va obţine un angajament cu Marcello Lippi.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, variantă de rezervă la Galatasaray

Mircea Lucescu, variantă de rezervă la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Polat a discutat cu Lucescu şi s-a înţeles cu acesta înainte de a fi ales preşedinte, însă apoi a vorbit şi cu Lippi, cu care a ajuns la un acord de principiu, susţine cotidianul Fotomac.

"La finalul sezonului pleacă Feldkamp (n.r. - actualul antrenor al echipei Galatasaray, Karl Heinz Feldkamp), iar antrenor va veni Lippi sau Mircea Lucescu. Adnan Polat, care îl păstrează pe român ca variantă B, a discutat cu Lippi, primul de pe lista lui, şi a ajuns la un acord de principiu cu acesta", scrie Fotomac.

Jurnalul precizează că în următoarele 15 zile, Adnan Polat se va întâlni în Italia cu Lippi, căruia îi va oferi un contract de 3,5 milioane de euro pe sezon. Dacă Lippi nu va accepta, atunci Galatasaray va opta pentru Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici