Mircea Rednic, nemulţumit de propunerea lui Negoiţă de a cumpăra Dinamo: Chiar m-am umilit, sincer

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo a anunţat că doreşte să vândă acţiunile din club şi a discutat cu Mircea Rednic pentru ca tehnicianul să le preia. S-a discutat despre procente, rate, sume, dar Rednic nu pare să fie de acord cu condiţiile stabilite de actualul patron.

182 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, nemulţumit de propunerea lui Negoiţă de a cumpăra Dinamo: Chiar m-am umilit, sincer

Mircea Rednic, nemulţumit de propunerea lui Negoiţă de a cumpăra Dinamo: Chiar m-am umilit, sincer

Mircea Rednic a antrenat-o pe Dinamo în sezonul recent încheiat şi a terminat campionatul pe locul 9. Clasarea l-a determinat pe Negoiţă să-l demită pe Mircea Rednic şi să-l numească în locul său pe Eugen Neagoe. Fanii dinamovişti s-au arătat extrem de nemulţumiţi de hotărârea patronului şi au protestat în mai multe rânduri.

Negoiţă a făcut un pas în spate şi a anunţat, joi, că este dispus să îi vândă pachetul majoritar lui Mircea Rednic pentru a redresa echipa. Totuşi, fostul antrenor este nemulţumit de condiţiile propuse de finanţator, dar şi de modul în care acesta l-a tratat în cele două mandate recente avute la formaţia bucureşteană.

"Şi ca să fie clar! Mi-a făcut aceeaşi ofertă din noiembrie, nu e nicio promoţie. Aceleaşi discuţii, n-au fost alţi bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depăşeşte suma de 5 milioane şi jumătate. Pentru că Negoiţă rămâne cu acţiunile, dar nu plăteşte nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc, să mă bat la titlu şi la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.

Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care şi-a bătut joc de mine şi mă cam doare sufletul, sincer vă spun.

Ai avut un om care a antrenat fără bani, mă dai afară şi apoi mă chemi să cumpăr clubul. Păi n-aş dormi toată noaptea să mă spăl eu pe cap cu toate problemele create de ei în toţi aceşti ani şi Negoiţă la finalul anului să-şi ia banii, dividentele, un om care şi-a bătut joc de mine, m-a umilit.

Şi m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiţă. Şi mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acţiune iau. Adică dacă eu vreau să iau un milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiţă şi să-mi spună să nu-l vând cu un milion, ci cu două, şi să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă daţi seama că dacă rămâne cu 40% va fi şi mai rău. Şi el stă bine mersi la Rin.

În toată perioada asta s-a făcut bugetul în funcţie de banii din drepturile TV şi de sponsori. Şi vii şi ceri trei milioane de euro. Păi pe ce ceri tu trei milioane de euro? N-ai stadion, n-ai echipă, n-ai birouri. Toate sunt închiriate. Iar Săftica nu e toată a lui Dinamo, prima parte e înstrăinată unor neamuri.

Păi acum a doua oară chiar m-a umilit, sincer! Şi-mi cere "du-te tu cu Dinamo, descurcă-te, şi la final de an uite dividentele".

Păi el îi aduce pe Neagoe şi pe Prunea, îmi dă jucătorii mei afară, şi-mi cere să cumpăr clubul în condiţiile astea? Păi mai du-te şi anul ăsta cu "New Dinamo", că înseamnă că ai încredere în ei. Şi vorbim la anul", a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici