Mircea Rednic Sper să ne înţelegem în această seară cu Universitatea Craiova pentru Wobay

Antrenorul echipei azere Kazar Lankaran, Mircea Rednic, a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, că speră să se înţeleagă în această seară cu oficialii clubului Universitatea Craiova pentru transferul atacantului din Sierra leone, Julius Wobay.

2 afișări

"Wobay este un jucător pe mi-l doresc foarte mult, dar transferul lui va depinde de decizia pe care o va lua Adrian Mititelu. Nu ştiu pe ce sumă s-ar putea face acest transfer, mai multe ştie Ana Maria Prodan (n.r. - impresarul jucătorului). Sper ca în această seară sau mâine să ne înţelegem. Cu cât va fi mai repede, cu atât va fi mai bine. Şi oficialii clubului unde antrenez eu şi-l doresc foarte mult", a spus Rednic.

Întrebat dacă oficialii grupării azere nu i-au spus că a transferat prea mulţi români, Rednic a afirmat: "Mi-au spus că sunt cam mulţi români. Am vrut să-l iau şi pe Dina, dar oficialii mi-au spus că e prea mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici