Mircea Rednic: Toată lumea este pregătită pentru meciul cu Steaua, băieţii sunt motivaţi

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că elevii săi sunt pregătiţi pentru meciul cu Steaua, contând pentru etapa a V-a a Ligii I, şi sunt motivaţi, el menţinând însă că jocul va fi foarte dificil.

95 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Toată lumea este pregătită pentru meciul cu Steaua, băieţii sunt motivaţi

Mircea Rednic (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva până la meciul de mâine, Starokin are o problemă la genunchi, şi nu face parte din lot, iar Filip şi Gavrilă au fost menajaţi. În rest toată lumea e pregătită, vom ieşi şi la un film, băieţii sunt motivaţi. Am avut o întâlnire şi cu o parte a galeriei, o discuţie amicală pozitivă, dar nu cred că mai era nevoie, pentru că jucătorii ştiu ce înseamnă un meci cu Steaua. Ne aşteaptă un meci foarte greu, îl consider cel mai important de până acum, şi pentru mine, trebuie să-mi dau seama la ce nivel suntem", a spus Rednic.

"Am făcut o analiză serioasă a Stelei, au jucători foarte buni, joacă acasă şi cred că sunt şi motivaţi după înfrângerea cu Partizan. Ştiu că au trecut patru ani de când nu am mai câştigat împotriva lor şi suntem pregătiţi de asta. Au înţeles şi jucătorii străini ce meci e ăsta, pentru că se tot vorbeşte de el de două săptămâni", a adăugat Rednic.

Mircea Rednic a precizat că pe el îl interesează mai mult punctele decât spectacolul: "Nu poţi să zici că putem face spectacol, pe mine mă interesează mai mult punctele. Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred că ne lasă".

Rednic a mai spus că mijlocaşul pe care îl va achiziţiona Dinamo "este un număr 10". "Nu mai avem nevoie de Sânmărtean", a adăugat el.

Dinamo va juca, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în compania echipei Steaua, în etapa a V-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici