Mircea Sandu: Ar fi bine ca România - Albania să se joace la Piatra Neamţ

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine dacă partida România - Albania, programată la 3 septembrie în debutul preliminariilor pentru CE 2012, s-ar juca la Piatra Neamţ.

17 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Ar fi bine ca România - Albania să se joace la Piatra Neamţ

Mircea Sandu: Ar fi bine ca România - Albania să se joace la Piatra Neamţ (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"O să începem preliminariile cu Albania. O să vorbesc şi cu Ionuţ (n.r. - Ionuţ Lupescu) şi cu Răzvan (n.r. - Răzvan Lucescu) să începem la Piatra Neamţ preliminariile. Pentru că acolo am mai jucat de două ori, sunt condiţii bune, am şi câştigat cele două meciuri, e un teren bun, putem să ajungem fără probleme cu avionul şi autocarul. Nu e stabilit încă locul, dar eu militez pentru Piatra Neamţ. Iar în iarnă este posibil să participăm la turneul din Cipru", a menţionat Sandu.

De asemenea, oficialul FRF a anunţat că în preliminariile CE 2012 prima reprezentativă poate juca pe stadioanele din Cluj, Piatra Neamţ, Timişoara şi mai puţin în Bucureşti.

"E posibil ca meciul cu Franţa să se joace în Ghencea sau poate la Craiova... Dar cred că meciul cu Franţa de anul viitor îl vom juca aici. Din ce văd eu, Cluj, Piatra Neamţ, Timişoara ar fi stadioanele unde ar putea juca echipa naţională. În Bucureşti nu cred. Poate pe Giuleşti, dar nu ştiu dacă ne dă voie pentru că nu se vede o tuşă de la tribuna oficială. Aşa că în Bucureşti va fi mai greu, vom vedea. Sperăm ca odată cu terminarea Stadionului Naţional să jucăm în Bucureşti majoritatea meciurilor", a precizat preşedintele.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici