Mircea Sandu: Cred că Avram a fost dus la DNA doar să dea unele declaraţii

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că nu ştie de ce Direcţia Naţională Anticorupţie a percheziţionat sediul CCA, precizând că, în opinia sa, şeful arbitrilor, Vasile Avram, a fost dus la sediul instituţiei anticorupţie doar pentru declaraţii.

103 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Cred că Avram a fost dus la DNA doar să dea unele declaraţii

Mircea Sandu: Cred că Avram a fost dus la DNA doar să dea unele declaraţii (Imagine: Cristina Nichitus/Medafax Foto)

"Deocamdată nu am vorbit cu Avram. Din câte ştiu eu Avram este un om inteligent şi cred că a fost invitat doar să dea unele declaraţii la DNA. Probabil după audieri o să mă sune să-mi spună despre ce e vorba. Voi avea atunci o opinie, acum nu ştiu despre ce e vorba, poarte procurorii au venit să analizeze arbitrajele din ultimele etape, ca să mai glumim", a spus Sandu.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a fost urcat într-o maşină de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sâmbătă, după ce DNA a efectuat în cursul dimineţii o percheziţie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Avram, care nu avea cătuşe la mâini, a fost urcat într-o maşină DNA, însoţit de trei mascaţi şi a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

La ieşirea din sediul CCA, Vasile Avram a declarat: "Nu ştiu ce se întâmplă, a fost doar o percheziţie, mai multe întrebaţi-i pe domnii procurori".

Procurorii DNA au plecat, sâmbătă, de la sediul CCA, cu şase cutii de documente.

Anchetatori anticorupţie au descins, sâmbătă, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în baza unui mandat emis de instanţă, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) făcând cercetări legate de fapte de corupţie în fotbal, vizat în această anchetă fiind şeful CCA, Vasile Avram.

Surse judiciare informează că procurorii DNA au convocat mai mulţi arbitrii pentru a fi audiaţi.

Sport FM a relatat că în anchetă este vizat clubul Oţelul Galaţi, după ce preşedintele CA al gălăţenilor, Ionel Borş, a comandat un audit, descoperindu-se că ar lipsi un milion de dolari.

Şeful arbitrilor, Vasile Avram, ar fi favorizat clubul gălăţean pentru a beneficia de arbitri permisivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici