Mircea Sandu: Scopul nu a fost de a câştiga, ci de a vedea jucători noi

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, după victoria cu Georgia, scor 2-1, că scopul acestei partide amicale nu a fost de a câştiga, ci de a vedea jucători noi la echipa naţională.

44 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Scopul nu a fost de a câştiga, ci de a vedea jucători noi

Mircea Sandu: Scopul nu a fost de a câştiga, ci de a vedea jucători noi

"Scopul nu a fost de a câştiga sau de a pierde, ci de a vedea jucători şi a pregăti turneul din Oman. A fost un test reuşit, am avut ocazii de marca. Am dominat jocul, dar nu putem spune prea multe după acest meci. Fotbalul sârbesc este extraordinar. Avem o grupă extrem de echilibrată, iar meciul cu Serbia este extrem important", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că FRF va completa suma ce va fi cedată victimelor exploziilor din mina Petrila. "Din păcate au fost 2.800 de spectatori plătitori. FRF va completa această sumă, dar suporterii ar fi trebuit să vină pentru echipa naţională", a precizat Sandu.

Oficialul FRF s-a referit şi la accidentarea fundaşului stelist George Ogăraru: "Accidentările se pot întâmpla la antrenament, la meci sau pe stradă. Acesta este riscul fotbaliştilor. Pe Goian sunt supărat după cartonaşul galben primit în meciul cu Franţa, din cauza căruia nu va juca în martie cu Serbia".

Echipa naţională a României a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Georgiei, într-un meci amical desfăşurat pe Stadionul Dinamo, ultimul pe teren propriu al "tricolorilor" în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici