Mircea Sandu: Sper să îndeplinesc în acest mandat toate proiectele pe care mi le-am propus

Preşedintele reales al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, că speră ca în cel de-al şaselea mandat al său să îndeplinească toate proiectele pe care şi le-a propus.

22 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Sper să îndeplinesc în acest mandat toate proiectele pe care mi le-am propus

Mircea Sandu: Sper să îndeplinesc în acest mandat toate proiectele pe care mi le-am propus (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sper să îndeplinesc în acest mandat toate proiectele pe care mi le-am propus. Sperăm să convingem politicul, în sensul bun al cuvântului, şi Ministerul Administrţiei şi Internelor pentru zona locală, acolo unde primăriile sunt principalii susţinători ai sportului de masă. Dacă vom reuşi să convingem politicul că avem un proiect viabil, acest lucru va însemna sănătate pentru naţiune", a spus Mircea Sandu.

Probabil Iacov a avut susţinerea politică pe care eu nu o am

"Celor m-au votat le mulţumesc pentru încrederea acordată. Iată că se dovedeşte că democraţia în fotbal este pe primul plan. Domnul Iacov, chiar dacă nu este în marea familie a fotbalului şi sperăm să intre, a reuşit să adune un sfert din voturi chiar dacă a fost propus de către un membru provizoriu, dar care este în curs de afiliere. Probabil că a avut susţinerea politică pe care eu nu o am", a adăugat Mircea Sandu.

Mircea Sandu a obţinut, luni, al şaselea mandat de preşedinte al FRF, în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov, singurul său contracandidat. Sandu a strâns 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, în timp ce Iacov a fost votat de 67 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici