Mirel Rădoi a fost prezentat oficial în postura de selecţioner al naţionalei României Under 21

Mirel Rădoi a fost prezentat în noua postură de selecţioner al naţionalei Under 21. Tehnicianul a vorbit despre Virgiliu Postolachi, atacantul lui PSG ce e curtat de România, Republica Moldova şi Franţa pentru a face parte din lotul naţional.

269 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a fost prezentat oficial în postura de selecţioner al naţionalei României Under 21

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial în postura de selecţioner al naţionalei României Under 21

"Demersurile sunt în curs pentru ca el să obţină cetăţenia. Se va realiza acest lucru, important fiind că el îşi doreşte să joace pentru România. De asemenea, tatăl său vrea ca Postolachi să evolueze pentru noi...Îl ştiu pe jucător. Spre exemplu, anul trecut a fost un turneu la Doha şi el a fost unul dintre remarcaţi", a spus Mirel Rădoi.

Prezent în cadrul conferinţei de presă, oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a completat: În urmărim din septembrie anul trecut. L-a văzut Geolgău la Paris. A ţinut legătura cu familia, iar valeri are doi bunici ce au deţinut paşaport românesc, deci poate deveni cetăţean al ţării noastre. În plus, el şi familia au zis că vor aici, în România. Acum stăm la mâna autorităţilor, dar facem totul pentru a urgenta situaţia. Sunt formalităţi pe care trebuie să le urmăm. Postolachi paote juca la trei loturi naţionale şi chiar la cea mare."

Atacantul de 18 ani al lui PSG are dublă cetăţenie, moldoveană şi franceză, dar îşi doreşte să joace pentru "tricolori". Mirel Rădoi are ca obiectiv calificarea la Euro 2019 alături de puştii de la U 21 şi vrea să se bazeze şi pe serviciile lui Postolachi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici