Mirel Rădoi s-a întâlnit cu selecţionerul Anghel Iordănescu

Mirel Rădoi, care va prelua conducerea tehnică a echipei Steaua, a fost prezent, marţi, la sediul FRF, unde a discutat cu selecţionerul Anghel Iordănescu despre situaţia jucătorilor stelişti convocaţi la lotul naţional pentru meciul cu Irlanda de Nord, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.

164 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi s-a întâlnit cu selecţionerul Anghel Iordănescu

Mirel Rădoi (Imagine: Liviu Chirica-Mediafax Foto)

Rădoi a fost însoţit la sediul Federaţiei Române de Fotbal de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie al clubului Steaua, Valeriu Argăseală.

Conform aceloraţi surse, în cadrul discuţiilor de aproximativ 20 de minute, Mirel Rădoi i-a cerut permisiunea selecţionerului Anghel Iordănescu să colaboreze la Steaua cu preparatorul fizic al echipei naţionale, Marian Lupu.

Pentru stagiul de pregătire programat de selecţionerul Anghel Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, au fost convocaţi şase jucători de la formaţia Steaua, Andrei Prepeliţă, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Paul Papp şi Gabriel Tamaş.

România va întâlni, la 13 iunie, la Belfast, reprezentativa Irlandei de Nord, într-un meci din cadrul Grupei F a preliminariilor Campionatului European din Franţa.

Mirel Rădoi, în vârstă de 34 de ani, a evoluat ultima oară ca fundaş la gruparea saudită Al Arabi şi a fost anunţat de finanţatorul Gigi Becali că va prelua conducerea tehnică a echipei Steaua, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici