Mirela Lavric, a doua medalie de aur pentru România

Atleta Mirela Lavric a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în finala probei de 800 de metri, cu timpul de două minute, patru secunde şi 12 sutimi, la Campionatul European de junioare, de la Novi Sad (Serbia).

28 afișări
Imaginea articolului Mirela Lavric, a doua medalie de aur pentru România

Mirela Lavric, a doua medalie de aur pentru România (Imagine: Mediafax Foto)

Podiumul a fost completat cu Corinna Harrer (Germania), 2:04.51, şi Ekaterina Zavialova (Rusia), 2:04.59.

Mirela Lavric a adus delegaţiei României a doua medalie de aur la CE de la Novi Sad, după cea a Biancăi Perie, la aruncarea ciocanului (nou record al competiţiei cu 68.59 metri).

O altă medalie - de bronz - a fost cucerită vineri pentru România, de Andreea Ogrăzeanu, la 100 de metri, cu timpul de 11.47 secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici