Miriam Bulgaru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 250 de la Hamburg

Turneul de tenis pe zgură de la Hamburg, ce începe luni, va avea pe tabloul principal şi o prezenţă românească, după ce Miriam Bianca Bulgaru (24 ani, 215 WTA) s-a calificat duminică şi va juca în primul tur cel mai probabil cu rusoaica Diana Shnaider (110 WTA).

114 afișări
Imaginea articolului Miriam Bulgaru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 250 de la Hamburg

Miriam Bulgaru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 250 de la Hamburg

Miriam Bulgaru a trecut la Hamburg de două tururi de calificare. În primul meci a învins-o pe germana Lena Papadakis (352 WTA), beneficiara unui wild card, cu 6-3, 6-1.  

În partida decisivă de duminică, Bulgaru a învins o adversară mai bine cotată, favorita numărul 3 a calificărilor, columbiana Emiliana Arango (176 WTA), cu scorul de 7-6 (5), 7-5, la capătul unui meci disputat, ce a durat 2 ore şi jumătate.

În primul set, Bulgaru a revenit de la un dezavantaj de 1-4, după ce a pierdut serviciul de două ori, adjudecându-şi setul în tiebreak, după ce pierduse şi al treilea game de serviciu, pentru 4-5, şi adversara ei a avut ocazia de a închide meciul.

În setul secund cele două au mers cap la cap până la 5-5, fără break, moment în care Bulgaru a reuşit să se impună pe serviciul columbiencei, ca mai apoi să închidă setul şi meciul în game-ul de serviciu.

Bulgaru este singura sportivă din România prezentă la turneul WTA 250 de la Hamburg, dotat cu premii totale de 225.480 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici