Mitică Popescu, la lansarea candidaturii lui Chivorchian la alegerile pentru şefia FRF: Sper ca măcar la fotbal preşedintele care e ales să se ţină de promisiuni

Actorul Mitică Popescu, prezent, luni, la lansarea oficială a candidaturii lui Gheorghe Chivorchian la alegerile pentru şefia FRF, a declarat că îşi doreşte ca măcar la fotbal preşedintele care va fi ales să se ţină de promisiunile făcute în campania electorală.

96 afișări
Imaginea articolului Mitică Popescu, la lansarea candidaturii lui Chivorchian la alegerile pentru şefia FRF: Sper ca măcar la fotbal preşedintele care e ales să se ţină de promisiuni

Mitică Popescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Am încredere în fotbal. Şi sper ca măcar în fotbal cel care este ales să se ţină de promisiuni. Există o mare asemănare între teatru şi spectactacolul fotbalistic. Şi noi la teatru lucrăm în echipă, şi noi stăm în cantonamente, şi noi ne antrenăm... Deosebirea dintre noi, actorii, şi fotbaliştii este că noi ştim scorul. Dar, din păcate, câteodată mai ştiu şi fotbaliştii", a spus artistul.

Întrebat ce doreşte să se întâmple cu fotbalul românesc după schimbarea lui Mircea Sandu din funcţia de preşedinte, Mitică Popescu a răspuns: "Doresc să nu se întâmple cu preşedinţii ce s-a întâmplat cu Ceauşescu. Să se ţină de promisiuni cât de cât şi după posibilităţi".

Cunoscut ca un suporter al echipei Rapid, Mitică Popescu a afirmat că îşi doreşte să prindă cât mai mulţi patroni la club. "Din câte ştiu este cea mai grea perioadă din istoria Rapidului. Din păcate, l-am prins şi pe ăla şi pe altul (n.r. - patroni la Rapid). De fapt, nici nu am fost în relaţii excelente cu domnul Copos şi nici nu era cazul. Mie mi s-a propus şi am cumpărat şi eu o acţiune la Rapid. Sper să prind mai mulţi, nu doar unul (n.r. - patroni)", a precizat actorul.

Mitică Popescu a avut cuvântul de început în conferinţa de presă în cadrul căreia Gheorghe Chivorchian şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia FRF. Artistul a citit o scrisoare a lui Gheorghe Chivorchian către nepotul său în vârstă de un an, căruia îi promite să scape fotbalul românesc de "minciună şi dezorganizare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici