Mititelu: Am tolerat prea multe unor aşa zişi suporteri

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că nu-şi va mai asuma răspunderea pentru suporterii care vor să însoţească echipa în deplasare din cauza incidentelor din etapa trecută, soldate cu jucarea unui meci fără spectatori pentru "alb-albaştri".

17 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Am tolerat prea multe unor aşa zişi suporteri

Mititelu: Am tolerat prea multe unor aşa zişi suporteri (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai acceptăm aşa ceva, este prea mult. Am tolerat prea multe unor aşa zişi suporteri care vor să facă numai rău. Au făcut cu intenţie acele acte la Mioveni şi cu intenţie fac absolut totul. Este un grup care îmi vrea mie răul, însă iată, totul se răsfrânge asupra echipei. A fost ultima dată când vom semna ca ei să poată intra la meciurile din deplasare. Gata, nu ne mai interesează. Am suportat prea multe din cauza unui grup, pentru că şi între acei 1.000 de suporteri care au fost la Mioveni doar grupul de 20-30 a fãcut aceste necazuri. Vom lua măsuri drastice împotriva acestora", a spus Mititelu.

Comisia de Disciplină a decis, joi, disputatea unui meci fără spectatori şi 30.000 de lei amendă pentru clubul Universitatea Craiova în urma incidentelor provocate de suporterii olteni la meciul cu formaţia Dacia Mioveni, scor 1-2, din etapa a XXVI-a a Ligii I.

Preşedintele grupării Dacia Mioveni, Ion Tuţală, a declarat, luni, că fanii Universităţii Craiova au provocat pagube de peste 5.000 de lei în sectorul ce le-a fost rezervat la meciul direct disputat în etapa a XXVI-a a Ligii I, pierdut de argeşeni cu scorul de 1-2.

Tuţală a explicat că suporterii olteni au rupt scaune şi le-au au aruncat în spectatorii din apropierea lor, au rupt plăcuţele cu numerele rândurilor, un gard şi plasa protectoare.

În urmă cu două săptămâni, Comisia de Disciplină a FRF a amendat clubul Universitatea Craiova cu suma de 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Rapid, scor 1-1, disputat în etapa a XXIII-a a Ligii I. De asemenea, gruparea olteană a primit un avertisment atunci. La acel meci, fanii craioveni au aruncat cu diverse obiecte în teren, jucătorul Rapidului Daniel Pancu fiind lovit la cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici