Mititelu: Aştept o demisie de onoare a lui Napoli

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat, sâmbătă, că aşteaptă o demisie de onoare din partea antrenorului Nicolo Napoli, după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în faţa Sportului Studeţesc, cu scorul de 0-3, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

24 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Aştept o demisie de onoare a lui Napoli

Mititelu: Aştept o demisie de onoare a lui Napoli (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Din păcate, echipa merge din rău în mai rău. Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli. Trebuie schimbat ceva, trebuie o schimbare, am avut răbdare, jucătorii sunt plătiţi la zi, iar unii dintre ei au contracte de primele trei locuri. Nici el, nici jucătorii nu au de ce să se plângă, pentru că au beneficiat de condiţiile cele mai bune. Nu se mai justifică acest joc", a spus Mititelu la Digi Sport.

Mititelu a adăugat că nu doreşte o "despărţire cu scandal" de Napoli şi că simte că antrenorul nu-şi mai controlează jucătorii. "Simt că nu mai controlează echipa, pentru că jocul a fost din ce în ce mai prost. Este clar că s-a greşit undeva. Mă aştept ca el să renunţe, să fie altceva în CV-ul lui. Oricum, aveam contract până în vară. Aştept gestul lui Napoli. Nu vreau să fie despărţire cu scandal", a precizat oficialul craiovean, care a adăugat că va avea o discuţie şi cu jucătorii, deoarece ei sunt cei care trebuie să "repare căruţa".

Echipa Sportul Studenţesc a înregistrat prima victorie în acest an în Liga I, învingând, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova, în etapa a XXIII-a, golurile reuşite de "studenţi" fiind primele după cinci etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici