Mititelu: Avem ca obiectiv nouă puncte în ultimele cinci etape

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, la un post de radio local, că formaţia antrenată de Nicolo Napoli are ca obiectiv obţinerea a nouă puncte în ultimele cinci etape ale campionatului.

12 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Avem ca obiectiv nouă puncte în ultimele cinci etape

Mititelu: Avem ca obiectiv nouă puncte în ultimele cinci etape

"Vin cinci partide extrem de grele. Noi însă ne-am propus să obţinem nouă puncte. Că eu sper la doisprezece, este altceva. Jucăm partide cu formaţii implicate într-o luptă, Poli Timişoara şi Dinamo în UEFA, Steaua la titlu, iar Gloria Buzău şi Ceahlăul la retrogradare. Deci toate sunt dificile, dar am convenit cu Napoli că putem obţine nouă puncte", a spus Mititelu la Radio Craiova.

Adrian Mititelu a afirmat că nu a avut emoţii înainte de meciul cu Oţelul, chiar dacă în lot au fost mulţi jucători tineri. "Acum nu mai am emoţii, mi-au trecut, m-am călit. Pentru ce să am? Suntem o echipă fără nicun obiectiv. Nu mai plâng eu pentru nişte puncte pierdute, pentru un egal, ştiu să-l diger. Emoţii o să am şi o să sufăr când ne vom lupta la titlu şi vom pierde", a spus Mititelu.

Patronul craiovenilor i-a lăudat pe tinerii folosiţi la prima echipă în ultimele etape. "Gângioveanu cred că într-o jumătate de an, şi, de ce nu, chiar de mâine, va fi o certitudine. Mai are nevoie totuşi de 2 kg de muşchi şi de meciuri pentru a fi mare. Silviu Lung jr. are şi el nevoie de 4-5 kilograme şi 25-30 de meciuri să fie om de bază. A fost o surpriză pentru mine. Şi-a făcut debutul fericit, are şanse mari să-i calce pe urme tatălui sau. Talent au amândoi, dar au nevoie de continuitate de meciuri ca să poată deveni de bază", a afirmat Mititelu.

El a adăugat că a fost o întâmplare cooptarea în lot a lui Cătălin Crăciun. "Şansa sa a fost că alţi tineri de la echipa a doua au fost accidentaţi. Gogoşoiu e unul dintre ei. Joi a fost chemat la prima echipă, s-a antrenat o zi şi a jucat în Liga I. Norocul lui. Dar a ştiut să profite. Ne-a surprins pe toţi. E ceva de Cartea Recordurilor ce i s-a intâmplat. Acum câteva luni juca ţurca pe maidane, iar acum a debutat în prima ligă. Ce ne-a arătat, ce tupeu, să intri, să alergi şi chiar să dai cu capul la poartă dintre doi măgădani de fundaşi i-a asigurat prezenţa în lotul lui Napoli. Nicolo mi-a zis că vede în el un atacant foarte bun", a comentat Adrian Mititelu.

Echipa Universitatea Craiova a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici