Mititelu: Cu această victorie ne-am răzbunat pe eşecurile din trecut cu Gloria Bistriţa

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că victoria, scor 5-1, obţinută de echipa olteană cu Gloria Bistriţa este ca o "răzbunare" pe rezultatele nefavorabile ale formaţiei sale în jocurile, din sezoanele trecute, contra grupării bistriţene.

10 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Cu această victorie ne-am răzbunat pe eşecurile din trecut cu Gloria Bistriţa

Mititelu: Cu această victorie ne-am răzbunat pe eşecurile din trecut cu Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am răzbunat pentru ultimele eşecuri şi semieşecuri cu Gloria Bistriţa. Am spus că vreau cât mai multe goluri şi s-au dat. Acest meci va însemna un nou început pentru Craiova, în ciuda cârcotaşilor care spun că doar gura este de noi şi doar ne lăudam fără să obţinem rezultate. Mă bucur că au marcat toţi atacanţi, dar aş fi fost şi mai fericit dacă Florin Costea ar fi reuşit să mai înscrie măcar un gol. Sper însă să-l fi păstrat pentru Iaşi. Avem şi cu ei de luat o revanşă. Nu am câştigat demult acolo şi cred că ar trebui să câştigăm şi acolo", a precizat conducătorul clubului din Bănie.

Universitatea Craiova a câştigat, scor 5-1 (2-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva echipei Gloria Bistriţa, din runda a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici