Mititelu: Din cauza ceţii, nu am văzut decât două goluri

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, că, din cauza ceţii, nu a văzut decât două dintre cele trei goluri înscrise de craioveni în meciul cu Gloria Buzău, menţionând că se aştepta ca partida să fie amânată, ca urmare a vizibilităţii reduse.

2 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Din cauza ceţii, nu am văzut decât două goluri

Mititelu: Din cauza ceţii, nu am văzut decât două goluri

"A fost un meci foarte greu, o victorie importantă. Sincer am văzut doar golul lui Wobay, la celelalte m-am bucurat şi eu la reacţiile jucătorilor. La fiecare ratare, aşteptam să văd dacă au mâinile în sus de bucurie sau sunt trişti, sincer eram convins că meciul se va amâna. Chiar doream să discut cu cei de la ligă şi de la federaţie, în cazul în care se amâna, să-l punem în timpul zilei", a spus Mititelu.

Oficialul craiovean a adăugat că dacă Universitatea nu ar fi câştigat ar fi ajuns într-o situaţie foarte dificilă. "Şi aşa înaintea acestui joc s-au făcut atâtea speculaţii, că am dat meciul Stelei să luăm punctele cu Buzău", a adăugat Mititelu.

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, penultima a turului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici