Mititelu: Dorel Stoica va fi antrenor-jucător la Universitatea Craiova

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, la reunirea echipei, că Dorel Stoica (33 de ani) va ocupa funcţia de antrenor-jucător la formaţia retrogradată în Liga a II-a.

193 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Dorel Stoica va fi antrenor-jucător la Universitatea Craiova

Mititelu: Dorel Stoica va fi antrenor-jucător la Universitatea Craiova (Imagine: Shutterstock)

"Dorel Stoica va fi antrenor-jucător la Craiova. El va fi secondat de George Biţă şi Silviu Lung. Universitatea Craiova nu a murit şi, spre disperarea unora, va renaşte. Suporterii să strângă rândurile şi să fie alături de noi. Zilele următoare este aşteptat şi Subotici să se alăture lotului. Vor mai veni 2-3 jucători. Sunt dezamăgit de Prepeliţă, care nu s-a prezentat la reunirea lotului, dar el este manipulat de Victor Piţurcă. Încă îi mai aştept să vină la Universitatea pe Prepeliţă, Găman şi Bărboianu", a spus Mititelu.

Jucătorii Andrei Prepeliţă, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au lipsit, luni după-amiază, de la reunirea formaţiei Universitatea Craiova, care a încheiat sezonul trecut cu George Biţă şi Silviu Lung pe bancă.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au transmis clubului, săptămâna trecută, notificări privind "imposibilitatea obiectivă de a onora convocarea", după ce, în prealabil, celor doi fotbalişti li s-a cerut să se prezinte la Craiova pe data de 1 iulie, când, potrivit grupării oltene, intră în vigoare noile contracte pe care aceştia le au cu Universitatea.

În notificări, cei doi jucători solicită oficialilor grupării craiovene să-i informeze dacă Universitatea Craiova a fost sancţionată de organele abilitate "cu neprogramarea echipelor în competiţiile oficiale şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători în calitate de club cesionar", precum şi "dovada achitării cotei de impozit pe venitul rezultat din executarea contractului care a încetat prin acordul mutual al părţilor la data de 17 februarie 2011".

Găman şi Bărboiau sunt în conflict cu Universitatea Craiova de la începutul acestui, când au părăsit cantonamentul echipei şi au evoluat în returul campionatului la Dinamo.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că mijlocaşiul Andrei Prepeliţă (Universitatea Craiova) va deveni în curând jucător al formaţiei din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici