Mititelu: Doresc ca Napoli să rămână încă un an

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, într-o emisiune a unui post local de radio, că îşi doreşte ca antrenorul Nicolo Napoli să îşi prelungească pentru încă un an înţelegerea cu gruparea din Bănie.

17 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Doresc ca Napoli să rămână încă un an

Mititelu: Doresc ca Napoli să rămână încă un an

"Să sperăm că vom avea un contract pe încă un an cu Nicolo Napoli, eu aşa îmi doresc. Contează contractele? Eu cred că nu există riscul de a nu mai vrea să semneze. Are un contract bun, un lot bun, condiţii, dar eu nu pot să ştiu ce e în capul fiecăruia. Eu pot să spun doar că îmi doresc foarte mult să continue cu noi şi, dacă şi el vrea, lucrurile sunt foarte simple. Contează dacă contractul era pe mai mulţi ani? Trebuie să fie şi dorinţă. Aşa cum anul trecut s-a făcut un nou contract, aşa se poate face şi anul acesta", a spus Mititelu.

Conducătorul clubului oltean a precizat că nu va mai aduce jucători în această vară şi se va baza pe tinerii de la centrul de juniori. "Cum să mai aduc jucători la vară? Şi acum i-am adus pe aceştia pentru că am zis că ne ajuta, dar rămân fidel acestui plan al meu. Nu vom mai aduce jucători. Vor mai trece şase luni, o să apară alţi copii care o să capete experienţă, Ologu, Firţulescu vin tare din urmă, numai că el nu a avut şansa cum au avut alţii. Dacă toate astea se întâmplă, unde să mai aducem jucători? Poate să nu plece cineva, chiar dacă este foarte puţin probabil", a afirmat Mititelu.

Universitatea Craiova se află în cantonament în Antalya unde a disputat, duminică, primul meci amical, iar echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei din liga a V-a din Germania Sportfreunde Siegen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici