Mititelu: I-am făcut o ofertă lui Dănciulescu

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat marţi că i-a făcut o ofertă lui Ionel Dănciulescu pentru a juca la Universitatea Craiova, dar a precizat că atacantul i-a lăsat de înţeles că are o propunere tentantă din străinătate.

26 afișări
Imaginea articolului Mititelu: I-am făcut o ofertă lui Dănciulescu

Mititelu: I-am făcut o ofertă lui Dănciulescu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Acesta este lotul pentru următorul sezon, sper să mai aducem un jucător din străinătate. Zilele trecute l-am sunat pe Dănciulescu, i-am făcut o ofertă şi a rămas să mă sune, dar mi-a dat de înţeles că are o ofertă bună din străinătate. Am vrut să fac o reparaţie morală, pentru că Dănciulescu a fost unul dintre jucătorii pe care Oltenia i-a dat, dar nu a jucat la Universitatea, deşi a fost în Craiova la Electroputere", a spus oficialul craiovean la TV Oltenia.

Atacantul Ionel Dănciulescu a rămas fără echipă săptămâna trecută după ce oficialii grupării spaniole Hercules Alicante, nou-promovată în Primera Division, i-au reziliat unilateral contractul, în baza unei clauze prin care aceştia puteau renunţa la serviciile sale în schimbul unei sume de bani.

În această vară, mai mulţi jucători ai formaţiei Universitatea au avut oferte de transfer din ţară şi din străinătate, dar niciun transfer nu s-a concretizat, a afirmat Mititelu.

"Am avut în această vară multe oferte pentru jucători, pentru Mihai Costea şi Prepeliţă de la Cluj, Găman a avut o ofertă foarte mare de la Steaua. De asemenea, Lung şi Găman au fost în discuţii şi cu echipe din străinătate, dar îi vroiau doar împrumut şi nu am acceptat, pentru că dacă vinzi un jucător trebuie să aduci şi altceva în loc. Gângoiveanu a fost singurul jucător de vânzare, pentru că tot îmi cerea să îl las să plece, pentru că are impresia că cineva îi vrea răul", a explicat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici