Mititelu: Ofer 2-3 milioane de euro pentru un atacant

Preşedintele Consiliului Director al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că nu este interesat să facă achiziţii în iarnă, el fiind dispus totuşi să ofere 2-3 milioane de euro pentru un atacant .

1 afișare
Imaginea articolului Mititelu: Ofer 2-3 milioane de euro pentru un atacant

Mititelu: Ofer 2-3 milioane de euro pentru un atacant

"Nu îmi cereţi jucători, pentru că nu mai vine nimeni. Sunt interesat doar de un atacant de viteză, care să aibă maximum 23 de ani şi pe care sunt dispus să dau şi două-trei milioane de euro. Atât, în rest nu mai vine nimeni. Am făcut transferuri de 1,8 milioane de euro în vară şi veţi vedea că sunt certitudini. Dilevski îşi va reveni în maximum două săptămâni, Prepeliţă va intra şi el în angrenajul echipei, dar a avut aceste accidentări, iar Tănasă a demonstrat că este un jucător foarte bun”, a afirmat Mititelu.

Oficialul craiovean a adăugat că speră ca portarul Mircea Bornescu să apere poarta Universităţii la meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a XII-a a Ligii I. "Mircea este un portar care pune mult la suflet şi nu-i vine să creadă că a fost nedreptăţit în halul acesta. Eu cred că suspendarea lui Mircea este un abuz, iar Comisia de Apel va judeca aşa cum trebuie. Mircea trebuie să reintre pe teren de la meciul cu Oţelul Galaţi. Oricum, am vorbit şi cu Banică, el este în formă, iar la acea fază a avut ghinion. L-am iertat cu toţii pe Nicuşor, are nevoie de încrederea noastră
şi sunt sigur că a trecut peste acest moment", a declarat Mititelu.

Portarul Mircea Bornescu a fost suspendat şase etape pentru că la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a X-a, l-a accidentat pe atacantul Cristian Coroian. Apelul formulat de Universitatea Craiova împotriva acestei decizii va fi analizat miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici