Mititelu se aştepta la mai mulţi fani în tribune la meciul cu Rapid

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a lăudat atitudinea publicului la partida cu Rapid, scor 0-0, din etapa a XV-a a Ligii I, însă a recunoscut că se aştepta să fie prezenţi mai mulţi fani la acest joc.

12 afișări
Imaginea articolului Mititelu se aştepta la mai mulţi fani în tribune la meciul cu Rapid

Mititelu se aştepta la mai mulţi fani în tribune la meciul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Publicul a fost ca de obicei foarte cald, dar mă aşteptam la mai multă lume, poate totuşi interesul pentru un meci cu Rapid nu se compară cu cel de la meciurile cu Steaua şi Dinamo. Nu pot spune că au fost puţini, pentru că, la ce se întâmplă în ţară, oricum suntem primii. Poate şi frigul i-a ţinut acasă pe o parte dintre ei", a declarat oficialul craiovean la Radio Oltenia Craiova.

Adrian Mititelu a mai spus că jucătorul Cosmin Gîngioveanu are şanse reduse să rămână la naţionala de tineret, antrenată de Emil Săndoi, dacă va avea evoluţii bune, ca în jocul cu Rapid, şi dacă va fi serios în pregătire: "Gîngioveanu, dacă este serios şi mi-a promis că va fi cel mai serios fotbalist din România, va juca foarte puţine meciuri la naţionala de tineret. Dacă e serios, nu cred că-l prinde pardesiul de vară la naţionala lui Săndoi".

Patronul Craiovei consideră că în partida de sâmbătă cu Rapid, atacantul Florin Costea a avut mult ghinion în careul adversarilor.

"Florin a avut ghinion, putea să joace încă două ore şi nu marca. El de obicei, din două tot timpul bagă una. Sper ca în meciul cu Steaua să aibă alte direcţii mingile pe care le loveşte el. A fost în gura porţii de 4-5 ori, a dovedit că are calităţi uriaşe de vârf, dar a avut ghinion", a adăugat Mititelu.

În ceea ce priveşte lista de achiziţii pentru pauza de iarnă a campionatului, oficialul craiovean nu a putut să dea prea multe detalii.

"Orice echipă îşi doreste jucători buni, dar trebuie să-i găsim, pentru că jucători de valoare nu sunt aceia pe care îi propun suporterii sau unul şi altul. De multe ori, jucătorii nu sunt compatibili cu sistemul nostru. Vom încerca să căutăm, dar în acest moment nu avem nicio soluţie, nu suntem în discuţii cu nimeni. Jucătorii pe care îi vrem noi probabil că îi vor multe echipe şi va fi greu să-i luăm", a afirmat Mititelu.

Clubul FC Universitatea Craiova a scos, luni, la vânzare 12.000 de bilete pentru partida cu Steaua Bucureşti din etapa a XVI-a a Ligii I, ce se va disputa vineri, 21 noiembrie, începând cu ora 20.45.

Tichetele se pot achiziţiona de la vânzătorii volanţi la următoarele preţuri: 30 lei la peluze şi tribuna a II-a şi 35 lei la tribuna I.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici