Mititelu, suspendat şase luni şi amendat cu 300.000 de lei

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru şase luni şi amendat cu 300.000 de lei ca urmare a declaraţiilor calomnioase făcute la adresa arbitrajului din meciul cu FC Argeş, scor 1-1, din etapa a X-a.

17 afișări
Imaginea articolului Mititelu, suspendat şase luni şi amendat cu 300.000 de lei

Mititelu, suspendat şase luni şi amendat cu 300.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Mititelu a mai fost suspendat, la data de 1 octombrie, pentru declaraţiile făcute înaintea şi după partida cu Unirea Urziceni, din etapa a VIII-a a Ligii I, când a spus că ialomiţenii au fost ajutaţi de arbitrul Marius Martiş, care ar avea legături cu managerul Mihai Stoica.

Mititelu primise şi o amendă de 12.800 de lei.

 

Amenda dictată, marţi, de către Comisia de Disciplină a FRF finanţatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, în valoare de 300.000 de lei, este cea mai mare din istoria fotbalului românesc.

Precedentul "record" era deţinut de către finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, şi de fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, care fuseseră amendaţi cu câte 200.000 de lei, ca urmare a scandalului "Valiza". Amenzile celor doi oficiali au fost ulterior anulate de către Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici