Mititelu: Trebuia să câştigăm cu 4 sau 5-0

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, că rezultatul nu reflectă realitatea din teren, pentru că echipa sa trebuie să câştige cu "4 sau 5 la 0".

9 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Trebuia să câştigăm cu 4 sau 5-0

Mititelu: Trebuia să câştigăm cu 4 sau 5-0 (Imagine: Mediafax Foto)

"Am luat meciul în serios. Am avut şansa să dăm gol repede şi a fost uşor după. De această dată am jucat şi pe un teren bun, nu ca în alte rânduri. Am jucat bine şi fără Wobay, Rose şi Mihai Costea. Dacă am juca în 14, ar fi altceva, dar intră doar 11. Mulţi vor veni acum pe la birou să întrebe de ce nu au jucat, dar îi voi trimite la antrenori", a afirmat patronul Universităţii Craiova.

"Mulţi sunt acum supăraţi că nu au jucat. Noi am jucat bine cu Dinamo, a fost acel meci cu Mediaş, dar pe acel gazon nu se putea juca fotbal. Scorul nu reflectă diferenţa din teren, trebuia să câştigăm cu 4 sau 5 la 0. Echipa noastră şi-a câştigat moralul şi de acum înainte nu poate fi decât o perioadă ascendentă. Eu întrevăd o ascensiune frumoasă a echipei. Simt că echipa este pe drumul cel bun, nu mă entuziasmez doar după acest rezultat de astăzi", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a precizat că, după meciul cu FC Braşov, din etapa a IV-a a Ligii I, va afla dacă fostul selecţioner Victor Piţurcă va accepta să antreneze Universitatea.

"Piţi este foarte simpatizat în Oltenia şi lumea îşi doreşte ca el să fie antrenor. Deocamadată nu s-a lămurit nimic, dar sunt premise. Orice antrenor ar vrea să vină la Craiova. Eu zic că i-a plăcut jocul echipei, din ce am auzit la comentariile lui din timpul jocului. Echipa are un fond bun şi tocmai de aceeea ar fi nevoie de un om ca Piţi, care să repare eventualele lacune ale echipei. Îmi va da răspunsul final după meciul cu FC Braşov", a spus finanţatorul grupării din Bănie.

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut, duminică, prima victorie din acest sezon al Ligii I, după succesul repurtat pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a III-a, prin golurile marcate de Mihai Dina, în minutul 8, şi Dorel Stoica, în minutul 17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici