Mitriţă s-a accidentat în derby-ul cu Olympiakos şi poate rata naţionala

  • Etapa a 7-a a campionatului din Grecia a programat derby-ul dintre Olympiakos şi PAOK, echipă condusă de românul Răzvan Lucescu.
  • Olympiakos a învins cu 2-1, păstrând poziţia de lider în clasament.
  • Mitriţă, decisiv în victoria cu Armenia (1-0), s-a accidentat la inghinali şi poate rata meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.
168 afișări
Imaginea articolului Mitriţă s-a accidentat în derby-ul cu Olympiakos şi poate rata naţionala

Alexandru Mitriţă

Gazdele au marcat cele două goluri în interval de 10 minute, prin Camara, în minutul 22, cu un şut din marginea careului, şi Georgios Masouras, în minutul 31, din pasa aceluiaşi Camara.

Aguibou Camara, africanul de doar 20 de ani, originar din Guinea, a fost aproape de a marca şi golul de 3-0, şutul său năpraznic din dreptul punctului cu var, fiind deviat de portarul advers în bară.

Echipa lui Răzvan Lucescu a redus din diferenţă în minutul 81, Thomas Murg şutând imparabil, pe jos, din careu, după o centrare din corner.

S-a încheiat 2-1 pentru Olympiakos, liderii clasamentului ajungând la cota 17, cu un punct în faţa concitadinilor de la AEK şi cu 4 peste PAOK, care e pe 3, cu 13 puncte.

Alexandru Mitriţă, marcatorul golului din meciul României cu Armenia, a fost întrodus în teren în minutul 59 şi a fost înlocuit peste doar 20 de minute, accidentat, probabil cu probleme la inghinali.

În cazul în care diagnosticul se confirmă, Mitriţă e foarte posibil să rateze prezenţa la echipa naţională, pentru cele două meciri decisive pentru calificarea la barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici