Mitriţă: Sunt bucuros că am dat pasă de gol la debut. Nu am avut emoţii, pentru că iubesc fotbalul

Mijlocaşul Alexandru Mitriţă a debutat cu o pasă de gol la prima reprezentativă, în meciul amical câştigat, sâmbătă, scor 2-1, contra Israelului, iar la final a mărturisit că nu a avut emoţii în momentul în care a fost introdus pe teren.

3 afișări

"Sunt foarte fericit că am câştigat! S-a văzut pe teren, am avut o atitudine foarte bună. Sunt bucuros şi pentru mine, am dat o pasă de gol la debut, dar şi pentru echipă. Îmi doream această convocare, îmi doream să joc la echipa naţională. Nu pot să spun că am avut emoţii, pentru că iubesc fotbalul. O fac din plăcere şi din iubire pentru culori. A fost o bucurie imensă şi eu zic că am făcut un joc foarte bun", a declarat Mitriţă, la Pro-X.

Marţi, naţionala României va întâlni Suedia, de la 21:30, într-un nou meci amical, iar Mitriţă aşteaptă cu şi mai mult interes acea partidă: "M-aş bucura enorm să fiu titular acasă, la Craiova, pe Oblemenco, unde am crescut. Este important, însă, ca echipa să câştige".

Echipa naţională de fotbal a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata similară a Israelului, într-un meci de pregătire disputat la Netanya. Introdus pe teren în minutul 61, Mitriţă a pasat decisiv la golul de 2-1, reuşit de George Ţucudean, în minutul 82, după ce Nicolae Stanciu reuşise egalarea în minutul 64. Pentru gazde a înscris Hemed, în minutul 60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici