MM, "şifonat" în loja "alb-roşie"

Între preşedintele executiv al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, şi oficialii FC Dinamo, Cristi Borcea şi Florian Walter, au avut loc incidente în loja unde a fost găzduită delegaţia grupării "alb-roşii", după eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo Gomes, au declarat surse oficiale.

2 afișări
Imaginea articolului MM, "şifonat" în loja "alb-roşie"

MM, "şifonat" în loja "alb-roşie"

Aceleaşi surse au precizat că Stoica a intrat înjurând în loja lui Dinamo, iar Borcea şi Walter au sărit la bătaie, oficialul grupării din Urziceni ieşind puţin "şifonat" din acest incident. Conflictul a fost aplanat de impresarul Victor Becali aflat în loja dinamoviştilor.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, ialomiţenii pierzând astfel primele puncte pe teren propriu în acest sezon.

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a intenţionat să-şi retragă jucătorii de pe teren în minutul 40 al meciului cu Dinamo, la scorul de 0-0, după ce arbitrul Istvan Kovacs l-a eliminat direct pe Ricardo Gomes, în urma unui fault foarte dur asupra lui Gabriel Boştină. Dan Petescu a fost convins de un oficial al grupării ialomiţene să nu retragă echipa de pe teren şi a plecat la vestiare înjurând, dar fără a fi eliminat de arbitru.

În schimb, preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat.

Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici