Moartea lui Kobe Bryant l-a determinat pe Shaquille O'Neal să facă o schimbare importantă în viaţa lui

Fostul mare baschetbalist Shaquille O’Neal a declarat că moartea lui Kobe Bryant l-a determinat să sune persoanele cu care se afla în conflict sau avea dispute pentru a face pace cu acestea.

23407 afișări
Imaginea articolului Moartea lui Kobe Bryant l-a determinat pe Shaquille O'Neal să facă o schimbare importantă în viaţa lui

Moartea lui Kobe Bryant l-a determinat pe Shaquille O'Neal să facă o schimbare importantă în viaţa lui

„Ieri am sunat toate persoanele cu care am avut discrepanţe şi am zis, pur şi simplu 'Uite omule, te iubesc'”, a declarat O’Neal în podcastul The Big Podcast with Shaq.

Bryant şi O’Neal au avut o dispută îndelungată pe când erau colegi de echipă la Los Angeles Lakers, dar ulterior au devenit prieteni şi au avut o rivalitate constructivă. Bryant a jucat timp de 20 de ani la Lakers, cu care a câştigat cinci campionate NBA, inclusiv trei împreună cu O'Neal.

Fostul mare sportiv a declarat că iniţial a refuzat să creadă că moartea lui Bryant este reală, crezând că este vorba despre o ştire falsă. 

Fosta vedetă NBA Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică.

Foto: Profimedia Images
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici