Moldovan: Acest egal este meritat

Tehnicianul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, duminică seară, că formaţia sa merită punctul obţinut în meciul din deplasare cu FC Vaslui, scor 2-2.

12 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Acest egal este meritat

Moldovan: Acest egal este meritat (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci bun făcut de echipa mea. Felicit jucătorii mei pentru punctul obţinut la Vaslui, având în vedere că nu e uşor să obţii aici puncte. Jucătorii au dat dovadă de mare caracter şi disciplină, ţinâd cont şi de eliminarea venită cu 20 de minute înainte de finalul meciului. Nu zic că sunt nemulţumit, dar poate era altfel rezultatul dacă jucam 11 contra 11", a afirmat tehnicianul echipei FC Braşov.

"Este meritat acest egal, roadele muncii mele abia acum se văd. Nu ştiu cine va mai reuşi să obţină puncte la Vaslui pe viitor. Sunt fericit de două ori, în primul rând că nu am pierdut la Vaslui şi apoi că toţi băieţii mi-au strâns mâna înainte de meci şi după, ceea ce mă satisface cel mai mult. Consider că mi-am făcut pe deplin meseria la Vaslui", a spus Moldovan, fost antrenor al echipei FC Vaslui.

Formaţia FC Braşov a remizat, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu FC Vaslui, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici