Moldovan: Ce poate să facă şi Răzvan Lucescu, şi mai ales cu cine?

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, că Răzvan Lucescu nu poate fi învinovăţit pentru înfrângerea din amicalul cu Israel, deoarece selecţionerul nu a avut de unde să aleagă fotbalişti mai valoroşi, pentru a putea avea "pretenţii".

18 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Ce poate să facă şi Răzvan Lucescu, şi mai ales cu cine?

Moldovan: Ce poate să facă şi Răzvan Lucescu, şi mai ales cu cine? (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Hai să fim realişti şi să recunoaştem, ce putea să facă şi Răzvan Lucescu, şi mai ales cu cine? Asta este, dacă nu ai de unde alege, nu poţi să ai cine ştie ce pretenţii. Poate că are dreptate Marian Iancu (n.r. - preşedintele FC Timişoara), cel care a lansat o ipoteză interesantă, şi anume că trebuie să pornim de la zero, chiar dacă asta înseamnă să sacrificăm o calificare sau mai multe la un turneu final. Acesta este nivelul şi aceştia sunt fotbaliştii acum. Ce putem face altceva?", a spus Moldovan.

Antrenorul braşovean a mai spus că i-a plăcut prestaţia mijlocaşului echipei FC Braşov, Mihai Roman, în meciul cu Israelul, şi că speră ca acesta să evolueze la fel de bine şi la echipa de club. "Mihai trebuie să revină cu picioarele pe pământ şi să joace constant bine. Eu aştept mult mai mult de la el, pentru că are un potenţial fantastic. Trebuie să îşi revină, pentru că altfel va sta lângă mine pe bancă. Eu nu aştept pe nimeni, pentru că nici meciurile nu mă aşteaptă pe mine. Voi alege mereu jucători care să îşi facă treaba în teren. Am discutat mult cu Mihai, voi mai discuta şi sper să înţeleagă foarte bine toate aceste lucruri. E nevoie să revină printre pământeni. Convocările la echipa naţională fac bine oricărui jucător, însă asta trebuie să îi responsabilizeze foarte mult şi să îi facă să joce mereu foarte bine", a precizat tehnicianul formaţiei braşovene.

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de prima reprezentativă a Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Benayoun '45 şi Barda '85 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici