Moldovan: Credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit

Antrenorul FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, joi, că a fost dezamăgit de prestaţia unora dintre jucătorii săi în meciul pierdut, cu 0-4, în faţa formaţiei FC Vaslui, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României, spunând despre aceştia că au fost "fricoşi".

19 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit

Moldovan: Credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam să jucăm aşa. Mă aşteptam la mai mult curaj din partea jucătorilor mei, au început timoraţi, nu au făcut ceea ce le-am cerut înainte de meci. FC Vaslui a reuşit să marcheze repede şi apoi au blocat rezultatul. A venit şi golul doi şi de-abia atunci ne-am trezit. Ne-am creat câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Dacă reuşeam să marcăm până la pauză şi prin Cătălin Munteanu, imediat după reluarea jocului, altfel decurgeau lucrurile. Nu am reuşit să ţinem de minge, am fost fricoşi. Am fost depăşiţi de miza acestui meci, credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit", a spus Viorel Moldovan în conferinţa de presă de după meci.

Viorel Moldovan a menţionat că îşi doreşte ca formaţia pregătită de Marius Lăcătuş să câştige finala Cupei României în faţa celor de la CFR Cluj. "Ţin să felicit Vasluiul pentru jocul prestat şi îmi doresc ca ei să câştige finala, pentru că este o echipă foarte bună. Acum, noi ne întoarcem la campionat, este important locul pe care îl vom ocupa la final, pentru că vin banii din drepturile de televiziune", a mai spus tehnicianul echipei braşovene.

Formaţia FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României, eliminând echipa FC Braşov, cu scorul general de 4-1, după victoria obţinută, joi, pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), în manşa retur a semifinalelor. În tur, FC Braşov s-a impus, cu scorul de 1-0.

FC Vaslui va întâlni în ultimul act al competiţiei formaţia CFR Cluj, care a eliminat în semifinale pe Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici