Moldovan: Cu puţină şansă puteam obţine o remiză

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, sâmbătă seară că FC Braşov ar fi putut obţine, cu puţină şansă, o remiză în meciul cu Rapid, pierdut cu scorul de 1-2, în etapa a XVI-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Cu puţină şansă puteam obţine o remiză

Moldovan: Cu puţină şansă puteam obţine o remiză (Imagine: Mediafax Foto)

"Păcat pentru eforturl din această seară. Cred că nu am fost cu nimic mai prejos decât Rapidul şi cu puţină şansă puteam obţine o remiză. Nu am ce să le reproşez băieţilor, ţinând cont de problemele medicale şi de absenţe nu puteam emite mai multe pretenţii. Coman se ştie ce probleme are, Cristescu s-a antrenat trei zile săptămâna asta, după gripă, Hadnagy la fel, Ilyes a făcut febră azi şi nu am putut să-l folosesc, la fel şi Cătălin Munteanu. A contat absenţa lui Coman, e un jucător importanmt, păcat că luăm goluri prosteşti, facem greşeli copilăreşti şi pierdem. Totuşi a fost un meci bun, echilibrat, am piedut trei puncte, dar mergem mai departe", a declarat Moldovan.

Moldovan consideră că nu este uşor să joci în Giuleşti.

"Se ştie că în Giuleşti nu este niciodată uşor să joci, aici dacă nu eşti curajos, mai bine nu mai vii la meci. Poate unor jucători din lotul meu le-a lipsit şi curajul", a afirmat Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici