Moldovan: Nu ştiu dacă din vară voi mai fi sau nu la Rapid, acum o iau pas cu pas

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, vineri, că nu ştie dacă din vară va mai rămâne la conducerea tehnică a echipei Rapid, precizând că deocamdată nu se gândeşte la o strategie pentru viitorul sezon deoarece lipseşte aportul financiar.

73 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Nu ştiu dacă din vară voi mai fi sau nu la Rapid, acum o iau pas cu pas

Moldovan: Nu ştiu dacă din vară voi mai fi sau nu la Rapid, acum o iau pas cu pas (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu pot să mă gândesc în perspectivă, eu mă gândesc să câştigăm fiecare meci şi să promovăm. Nu ştiu ce va fi de la vară încolo. O iau şi eu pas cu pas, să câştigăm jocurile. Nu pot să mă gândesc nici la o strategie din vară încolo. Nu ştiu nici ce voi face eu, dacă voi mai fi aici sau nu. Asta e viaţa, nu poţi şti niciodată ce se întâmplă. Nu pot să mă gândesc la o strategie acum. Pentru asta este nevoie de un aport financiar şi noi suferim la acest capitol", a spus Moldovan.

El a adăugat că există interes din partea altor cluburi pentru unii dintre fotbaliştii din lot, dar speră ca aceştia să continue la Rapid şi din sezonul următor.

"Sunt anumite interese pentru unii dintre ei, dar ce să vindem deocamdată? Avem elemente de perspectivă, au calităţi excepţionale şi e normal să atragă atenţia unor cluburi, însă nu ştim ce va fi din vară. Eu mi-aş dori ca aceste lucruri să rămână doar la stadiul de interes şi aceşti jucători să continue aici. Mi-aş dori să construim o echipă puternică dacă vom promova, o echipă care să se menţină în prima fază în Liga I, pentru că e mult de muncă", a precizat Viorel Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici