Moldovan: Sper ca băieţii să-şi recapete plăcerea de a juca

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, luni, că a observat o schimbare de atitudine a jucătorilor săi şi că speră ca aceştia să regăsească plăcerea de a juca fotbal.

11 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Sper ca băieţii să-şi recapete plăcerea de a juca

Moldovan: Sper ca băieţii să-şi recapete plăcerea de a juca (Imagine: Mediafax Foto)

Viorel Moldovan va debuta pe banca tehnică a grupării vasluiene în meciul cu Poli Iaşi, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României Timişoreana. "Chiar dacă ne va fi destul de greu, nu avem altă soluţie decât să câştigăm deoarece ne-am propus să jucăm finala Cupei României. Este bine că am observat deja o schimbare de atitudine la jucători de când am venit pe banca Vasluiului şi sper ca echipa să-şi recapete din mers plăcerea de a juca fotbal. A reapărut optimismul şi cred că la ora jocului cu Iaşul va exista o stare pozitivă, cu care să putem «sparge» ghinionul din ultima perioadă. E timpul să mai câştige şi Vasluiu", a spus Moldovan, într-o conferinţă de presă.

Pentru meciul de marţi ar putea reveni după o pauză de o lună şi jumătate şi fundaşul central Gabrel Cânu. În schimb, vor absenta în continuare Daniel Munteanu, Marian Aliuţă şi Dorian Andronic, toţi trei accidentaţi, precum şi Ousmane Ndoye, suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul din campionat de la Târgu Jiu.

Meciul FC Vaslui - Poli Iaşi, din 16-imile Cupei României, este programat marţi, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici