Moldovan: Ştiam că va fi un meci greu, de aceea sunt cu atât mai bucuros pentru această victorie

Tehnicianul Viorel Moldovan, a declarat, după victoria obţinută de FC Vaslui, scor 2-1, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, că este fericit de acest succes, ţinând cont că a venit pe finalul unui meci extrem de dificil, transmite corespondetnul MEDIAFAX.

1 afișare

"Ştiam că ne va aştepta un meci dificil şi sunt cu atât mai bucuros că am reuşit să obţinem cele trei puncte. Vreau să-mi felicit echipa pentru jocul practicat. Prima repriză a fost mai mult de tatonare, dar în cea de-a doua noi am avut destule ocazii de a marca. Golul Mediaşului a fost splendid, dar şi execuţia din lovitură liberă a lui Wesley a fost una extraordinară. Arbitrajul a fost unul bun şi nu cred că a afectat în vreun fel jocul ", a precizat Moldovan.

Tehnicianul echipei din Vaslui consideră că, per total, acest sezon nu poate fi considerat unul ratat, chiar dacă echipa sa nu se va clasa în final pe un loc de Europa League: "Este mult de muncă, trebuie răbdare şi mult echilibru pentru a construi o echipă. Nu se poate forma un grup unit peste noapte. Dacă vom rata calificarea în Europa League nu putem spune că am avut un sezon ratat".

Formaţia FC Vaslui a câştigat, scor 2-1, partida susţinută, sâmbătă, în deplasare, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş, joc contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile victoriei echipei din Vaslui a fost marcat de Genchev '79 şi Wesley '88, în timp ce reuşita gazdelor a fost semnată de Sabou '83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici