Moment de cotitură: PSG îl readuce pe Mbappé la prima echipă

Se încheie perioada de excludere a lui Kylian Mbappé, care a intrat în conflict cu clubul după ce a refuzat să îşi prelungească contractul până în 2025.

349 afișări
Imaginea articolului Moment de cotitură: PSG îl readuce pe Mbappé la prima echipă

Moment de cotitură: PSG îl readuce pe Mbappé la prima echipă

Kylian Mbappé revine la prima echipă la PSG, după ce a văzut din tribune primul meci al sezonului, 0-0 acasă cu Lorient.

În această vară, starul i-a refuzat pe saudţii de la Al-Hilal, care i-au făcut o ofertă-record de 332 de milioane de dolari, visul său fiind să ajungă la Real Madrid.

Paris Saint-Germain a confirmat oferta şi spune că i-a dat lui Al-Hilal permisiunea de a deschide negocierile direct cu Mbappé, care însă a fost clar: doreşte să rămână în Europa.

Astăzi, Mbappé a fost readuse la prima echipă. Cele două părţi au început să discute despre o eventuală reînnoire, pentru a evita o plecare fără sumă de transfer, în vara anului viitor.

Clubul a anunţat oficial: „După discuţii foarte constructive şi pozitive între PSG şi Mbappé, înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost readus la antrenament în această dimineaţă”.

Antrenorul Luis Enrique a vorbit într-o conferinţă de presă despre situaţia actuală a lui Kylian Mbappé la Paris Saint-Germain, afirmând că şi-ar dori ca jucătorul şi clubul să ajungă la o înţelegere. .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici