Moment inedit pentru Serena Williams. Tenismena joacă miercuri cea de a 1000-a partidă din carieră

Serena Williams va juca miercuri cea de a 1000-a partidă din carieră, împotriva Nadiei Podoroska (44 WTA), în runda a doua, la turneul de tenis de la Roma. Până acum sportiva americană a câştigat 851 de meciuri şi a pierdut 147. La Roma, ea revine în circuit, după 10 săptămâni de absenţă.

283 afișări
Imaginea articolului Moment inedit pentru Serena Williams. Tenismena joacă miercuri cea de a 1000-a partidă din carieră

Moment inedit pentru Serena Williams. Tenismena joacă miercuri cea de a 1000-a partidă din carieră

Serena Williams împlineşte 40 de ani în această toamnă. A câştigat 73 de titluri WTA la simplu şi peste 94 de milioane de dolari în premii. Ea a debutat în turneele profesioniste în octombrie 1995, la Bell Challenge, în Quebec, Canada.

Înainte de startul celei de-a 78-a ediţii a turneului Internazionali BNL D’Italia, de la Roma, Serena Williams se afla pe locul 8 în lume, în clasamentul WTA.

„Podoroska ştie cu siguranţă să joace”, a spus Williams, luni, într-o conferinţă de presă. „Joacă cu multă putere. Am urmărit-o la începutul acestui an, aşa că a fost bine. Am putut să-i văd puţin jocul. ”


Singurele apariţii ale Serenei în 2021 au fost la cele două turnee de la Melbourne. A câştigat trei meciuri la Yarra Valley, cedând apoi în sferturi la Ashleigh Barty, după care a ajuns până în semifinala de la Australian Open, învingându-le pe parcurs pe Aryna Sabalenka şi Simona Halep, înainte de a pierde în faţa lui Naomi Osaka.

„Simt că sunt bine. Sunt la Roma. Voi avea câteva meciuri bune aici, sperăm, şi apoi voi fi la un alt Grand Slam, ceea ce mă entuziasmează mereu. Aşa că cred că sunt pregătită. Va fi greu fără fanii italieni, pentru că sunt speciali”, a mai spus Williams .

Chiar dacă cele mai multe performanţe le are pe hard, zgura îi este totuşi „prietenă”, fiind de trei ori câştigătoare a Open-ului Franţei şi de patru ori campioană la Roma, unde a câştigat în 2002, 2013, 2014 şi 2016.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici