Monica Niculescu a fost învinsă în finala turneului WTA de la Seul

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numărul 5 şi locul 55 WTA, a fost învinsă, duminică, de către Lara Arruabarrena (Spania, 90 WTA), scor 0-6, 6-2, 0-6, în finala turneului WTA de la Seul, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

316 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a fost învinsă în finala turneului WTA de la Seul

Monica Niculescu a fost învinsă în finala turneului WTA de la Seul

Partida a durat o oră şi 51 de minute. Deşi nu a comis nici măcar o dublă greşeală şi a avut un procentaj al primului serviciu de 80 la sută, Monica Niculescu a cedat de şapte ori pe propriul serviciu şi a reuşit doar trei break-uri din 10 posibilităţi.

În urma parcursului avut la turneul din Coreea de Sud, Monica Niculescu, care a împlinit 29 de ani chiar în ziua finalei, va primi 21.400 de dolari şi 180 de puncte în clasamentul mondial. În schimb, Lara Arruabarrena, care a dus scorul confruntărilor directe cu Monica Niculescu la 2-1 în favoarea sa, va încasa 43.000 de dolari şi 280 WTA.

În precedentele două confruntări, Arruabarrena s-a impus în 2011, scor 7-5, 6-4 la Marbella, iar sportiva din România a câştigat cu un scor similar o partidă disputată în 2015, la Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici