Monica Niculescu o învinge pe Jaqueline Cristian în proba de dublu la Australian Open

Monica Niculescu şi partenera sa din proba de dublu feminin, Viktorija Golubic, s-au calificat joi dimineaţa în turul doi la Australian Open, după ce au învins cuplul format din Jaqueline Cristian şi Tamara Korpatsch. Ana Bogdan a părăsit şi ea competiţia de dublu.

113 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu o învinge pe Jaqueline Cristian în proba de dublu la Australian Open

Niculescu şi Golubic s-au impus cu 6-4, 6-4, după o oră şi 24 de minute şi vor juca joi noaptea în turul secund, cu perechea formată din maghiara Anna Bondar şi belgiana Greet Minnen.

Niculescu şi Golubic au început mai bine meciul şi aveau un break avans încă din primul game. Cristian şi Korpatsch au reuşit să recupereze la mijlocul setului, pentru 3-3, dar au cedat imediat încă un game pe propriul serviciu, iar Niculescu a profitat şi a închis primul set cu 6-4.

Scenariul s-a repetat aproape identic în setul secund, cu diferenţa că de la 3-3, cele două cupluri au cedat câte un brreak în plus faţă de primul act.

Prezenţa în primul tur le aduce lui Cristian şi Korpatsch câte 10 puncte în clasamentul WTA de dublu feminin şi un premiu de 21.373 dolari.

Într-un alt meci din proba de dublu Ana Bogdan a fost eliminată din competiţie, alături de partenera sa, germana Tatjana Maria, cele două fiind învinse cu 6-4, 6-2, de perechea australiană alcătuită din Olivia Gadecki şi Priscilla Hon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici