Moraes: Este mică posibilitatea să rămân la Gloria şi din retur

Atacantul brazilian al echipei Gloria Bistriţa, Junior Moraes, a declarat, vineri, înainte de plecarea spre cantonamentul din Antalya, că şansele ca el să mai rămână la gruparea ardeleană sunt mici şi speră ca transferul lui să se rezolve până la sfârşitul săptămânii.

27 afișări
Imaginea articolului Moraes: Este mică posibilitatea să rămân la Gloria şi din retur

Moraes: Este mică posibilitatea să rămân la Gloria şi din retur (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu s-a rezolvat nimic, sunt jucătorul Gloriei. Voi merge cu Gloria în cantonament şi rezolvăm acolo. Vom vedea în Turcia care este soluţia mai bună. Sper să se rezolve totul până luni. Există o posibilitate să rămân şi la Bistriţa din retur, dar e mică", a spus Moraes.

El a menţionat că îşi doreşte să-şi continue cariera în România. "Dorinţa mea e să joc la Steaua, e o echipă mare din România. Pentru cariera mea îmi doresc să joc aici, la o echipă mare. Şi tatăl meu m-a sfătuit să joc la o echipă mare din România şi pe urmă să plec la o echipă din afara României", a mai spus Junior Moraes.

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, speră ca Junior Moraes să rămână la formaţia pe care el o pregăteşte.

"Să sperăm că va rămâne şi Moraes la noi. Eu îmi doresc să rămână. Am şi avut o discuţie cu el. În situaţia în care nu e mulţumit de oferta făcută, el a spus că rămâne cu mare plăcere la Bistriţa. Dacă ar fi fost mulţumit clubul de oferta Stelei, era la Steaua acum. S-a acomodat la Bistriţa, îi place în România. Unui străin îi place în România, noi toţi vrem să plecăm de aici", a spus tehnicianul.

Lotul echipelor Gloria Bistriţa, Steaua, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu au plecat, vineri, în Antalya pentru stagii de pregătire în vederea returului Ligii I. La decolarea din Bucureşti spre Antalya, aeronava a avut o întârziere de 79 de minute din cauza unor probleme legate de numărul de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici