Moraes: Nu mă tem să merg la Steaua, e momentul bun să fac un pas mai departe

Atacantul Junior Moraes (Gloria Bistriţa) a declarat luni seară, la o emisiune televizată, că este un moment bun să facă un pas înainte în cariera sa şi nu se teme să meargă la Steaua.

17 afișări
Imaginea articolului Moraes: Nu mă tem să merg la Steaua, e momentul bun să fac un pas mai departe

Moraes: Nu mă tem să merg la Steaua, e momentul bun să fac un pas mai departe (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"E un moment bun să fac un pas mai departe. Nu mă tem să joc la Steaua, oriunde merg voi da totul. Steaua are jucători buni, îmi plac Geraldo, Gardoş, Tănase…Gloria poate evita retrogradarea şi fără mine. Sigur, există şi varianta să rămân la Gloria, să luptăm pentru Cupa României, în cazul în care nu se face transferul, dar să vedem. Aştept să îmi spună preşedintele Pădureanu cu cine s-a înţeles. Pe viitor mi-ar plăcea să ajung în Italia sau Spania", a spus Moraes.

Atacantul brazilian a declarat că, cel mai probabil, pe viitor va fi reprezentat de Ioan Becali.

"Tata m-a reprezentat până acum ca impresar, el s-a înţeles cu Giovani Becali, crede că e cea mai bună variantă pentru mine şi merg pe mâna lui. Giovani Becali poate fi reprezentantul meu, e mai bine pentru mine aşa. Mă simt foarte bine la Bistriţa, dar ştiţi cum e viaţa de jucător, mai am 10-15 ani de carieră. Vom vedea ce se rezolvă, Steaua sau o echipă din străinătate", a spus Moraes la postul local Direct TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici