Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a declarat, joi, că formaţia de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va juca finala Ligii Campionilor, reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiilor private în sportul românesc.

24 afișări
Imaginea articolului Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport

Morariu: Oltchim reprezintă cel mai bun exemplu pentru necesitatea investiţiei private în sport (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Sportul a devenit, de mai multă vreme, eminamente profesionist. Pentru a avea rezultate trebuie să investeşti. Cel mai bun exemplu este performanţa echipei Oltchim, care are în spate o susţinere financiară foarte puternică, iar aşa au apărut şi rezultatele. Pentru sponsori şi investitori situaţia de acolo este una evident favorabilă", a precizat Morariu.

Formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în finala Ligii Campionilor împotriva formaţiei daneze Viborg. Partida tur a finalei Ligii Campionilor va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15, în Danemarca, iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici