Moratti: Chivu va continua mult timp de acum încolo la Inter

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, care a fost prezent în România cu ocazia Zilei Naţionale a Italiei, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Cristian Chivu "va continua mult timp de acum încolo la Inter, doar dacă nu-şi va schimba el opinia".

128 afișări
Imaginea articolului Moratti: Chivu va continua mult timp de acum încolo la Inter

Moratti: Chivu va continua mult timp de acum încolo la Inter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Chivu poate spune despre el mai multe decât pot face eu, pentru că este un băiat serios şi un bun profesionist şi cred că va continua mult timp de acum încolo la Inter, asta doar dacă nu-şi va schimba el opinia. Nu ştiam despre intenţia lui de a renunţa la echipa naţională, am aflat pe drumul spre România, dar nu pot interveni în această problemă, este decizia lui", a spus Moratti, care a susţinut o conferinţă de presă la Ambasada Italiei de la Bucureşti, după o vizită de trei zile în România.

Oficialul milanez a menţionat că, în timpul acestei vizite, "a descoperit faţa frumoasă a României". "Am sosit în România din motive de seviciu şi vă mărturisesc că am fost primit cu bucurie şi căldură şi am descoperit acea faţă frumoasă a României. Sunt onorat că m-am întâltni cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul şi cu ministrul Economiei, având un dialog fructuos. Am aflat şi de simpatia lor faţă de Inter, deşi nu era uşor după vizita domnului Silvio Berlusconi, care este milanez", a spus Moratti.

Preşedintele clubului Inter a adăugat că nu a mai discutat, în ultima perioadă, cu tehnicinul român Mircea Lucescu, dar că intenţionează să-l sune în curând: "Nu am mai vorbit în ultima vreme cu Mircea Lucescu, dar o voi face în curând pentru că îmi este un prieten apropiat".

Massimo Moratti a sosit în România luni seară, el urmând să plece în cursul acestei seri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici