Moratti insistă pentru aducerea lui Mircea Lucescu la Inter Milano

Patronul echipei Internazionale Milano, Massimo Moratti, insistă pentru aducerea din sezonul viitor pe banca tehnică a antrenorului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a scris, luni, site-ul sportmediaset.it.

287 afișări
Imaginea articolului Moratti insistă pentru aducerea lui Mircea Lucescu la Inter Milano

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată menţionează că Moratti este nemulţumit de rezultatele din ultima perioadă şi se gândeşte să-l schimbe la finalul sezonului pe Andrea Stramaccioni cu Mircea Lucescu.

Massimo Moratti l-a mai contactat pe Lucescu la 10 martie, după înfrângerea cu Bologna, dar tehnicianul român l-a refuzat şi şi-a prelungit înţelegerea cu Şahtior Doneţk.

Site-ul sportmediasat.it scrie că Mircea Lucescu se află cel mai aproape de postul de antrenor la formaţia italiană din sezonul viitor.

Mircea Lucescu, în vârstă de 67 de ani, a mai pregătit-o pe Internazionale Milano în perioada 1998-1999.

După disputarea a 32 de etape din Serie A, Inter Milano ocupă locul şapte, cu 50 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici