Motivele pentru care Rafael Nadal nu va participa la turneul ATP Shanghai

Rafael Nadal (33 de ani; locul 2 ATP) a anunţat că nu va participa la turneul de la Shanghai. Decizia a fost luată ca urmare a unei accidentări la încheietura mâinii stângi. Problemele au apărut în timpul Laver Cup, atunci când spaniolul a fost nevoit să spună pas ultimului meci al competiţiei.

155 afișări
Imaginea articolului Motivele pentru care Rafael Nadal nu va participa la turneul ATP Shanghai

Rafael Nadal nu va participa la turneul ATP Shanghai

În ciuda accidentărilor care îi dau bătăi de cap de câţiva ani, Nadal este încrezător că va fi apt pentru ediţia din 2020 a turneului ATP Shanghai. ”Am suferit o inflamaţie la încheietura stângă la Laver Cup şi nu am avut timp să mă recuperez, nici să mă antrenez pentru a fi pregătit în vederea acestui magnific turneu. Sper să revin la ediţia din 2020”, a precizat campionul spaniol, prin intermediul unui comunicat emis de organizatori.

Turneul de la Shanghai se desfăşoară în perioada 5-13 octombrie, face parte din categoria turneelor de 1.000 de puncte şi este dotat cu premii în valoare totală de 7.4 milioane de dolari. Anul trecut, proba de simplu a fost câştigată de sârbul Novak Djokovic, care a trecut în două seturi (6-3; 6-4) de Borna Coric.

Rafael Nadal ar urma să revină în circuit la finele lunii octombrie, când va participa la turneul de la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici