Mourinho dezminte o eventuală plecare a atacantului Adriano

Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a dezmiţit informaţiile apărute în presa italiană referitoare la un posibil transfer al atacantului Adriano în campiontul Braziliei, la formaţia Flamengo, informează Gazzetta dello Sport.

11 afișări
Imaginea articolului Mourinho dezminte o eventuală plecare a atacantului Adriano

Mourinho dezminte o eventuală plecare a atacantului Adriano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adriano la Flamengo? Ce să facă la Flamengo? În Brazilia merge doar pentru a-şi petrece vacanţele. În prezent se află în faza de recuperare, deoarece după atâta timp petrecut departe de echipă nu este deloc uşor. Va efectua antrenamente separate până va fi apt sută la sută", a precizat tehnicianul portughez campioanei Italiei la baza de antrenament de la Appiano Gentile.

Referitor la obiectivele pe care şi-a le-a propus alături de echipa milaneză pentru anul 2009, Mourinho a precizat că speră într-o îmbunătăţire permanentă a jocului formaţiei sale: "Trebuie să jucăm mai bine, cu o mai mare intensitate şi calitate. Trebuie să creştem la toate capitolele, din punct de vedere tactic, dar şi din punct de vedere psihologic. Suntem la jumătatea unui sezon care poate fi negativ, pozitiv sau excepţional. Pentru moment am câştigat doar Supercupa Italiei, dar aceasta este o competiţie de o singură partidă, aşa că nu are o mare importanţă".

Formaţia Inter Milano se află pe primul loc în Serie A, după 17 etape disputate, cu un total de 42 de puncte.

Citeşte şi:

Adriano a venit beat la antrenament şi a fost dat afară de Mourinho

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici