Mourinho îşi compară jucătorii cu ouă şi echipa cu o omletă

Antrenorul Jose Mourinho, întrebat înaintea meciului din Liga Campionilor cu FC Basel despre achiziţiile din această vară ale formaţiei Chelsea, a glumit şi i-a comparat pe jucătorii săi cu ouă, iar pe echipa sa cu o omletă.

121 afișări
Imaginea articolului Mourinho îşi compară jucătorii cu ouă şi echipa cu o omletă

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La supermarket sunt ouă de tip 1, 2 sau 3. Unele sunt mai scumpe decât altele şi unele fac omletă mai bună. Când ouăle de tip 1 sunt la Waitrose (n.r. - un lanţ de supermarketuri) şi nu poţi să mergi acolo, atunci există o problemă", a glumit Mourinho.

Conducătorii clubului Chelsea i-au cerut lui Mourinho să reconstruiască echipa, care are în componenţă numeroşi tineri cu potenţial, dar fără experienţă.

Solicitat să-şi detalieze reţeta, Mourinho a spus: "Am la dispoziţie minunate ouă tinere, care au nevoie de o mamă, în acest caz de un tată, pentru a le îngriji, pentru a le ţine la cald în timpul iernii şi pentru a le face să progreseze. Iar apoi vine un moment când vremea se schimbă, soarele răsare, spargi ouăle şi ouăle sunt pregătite să avanseze în viaţă la cel mai înalt nivel".

Meciul cu FC Basel de miercuri intervine la şase ani după ultima partidă europeană a lui Mourinho pe Stamford Bridge. Remiza cu Rosenborg din 18 septembrie 2007 a grăbit finalul unui prim mandat de trei ani al portughezului.

Chelsea şi FC Basel fac parte din grupa E a Ligii Campionilor, în care se află şi Steaua, campioana României urmând să joace, miercuri, în deplasare, cu Schalke 04.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici